دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

واگذاری اختیارات نتانیاهو به وزیر دادگستری اسرائیل

وضعیت جسمانی نخست‌وزیر اسرائیل بار دیگر به تیتر رسانه‌ها بازگشت و کابینه اسرائیل در تصمیمی اضطراری اختیارات او را موقتا به فرد دیگری واگذار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 30
کد خبر: ۲۷۹۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ضعیت جسمانی نخست‌وزیر اسرائیل بار دیگر به تیتر رسانه‌ها بازگشت و کابینه اسرائیل در تصمیمی اضطراری اختیارات او را موقتا به فرد دیگری واگذار کرد.
 
 دفتر نخست‌وزیری اسرائیل امروز (جمعه) اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو برای انجام کولونوسکوپی در بیمارستان «شعاری تسدک» قدس بستری شده است.
 
فرایند کولونوسکوپی شامل ورود یک ابزار انعطاف‌پذیر حاوی دوربین از طریق مقعد به داخل بدن است تا بخش‌های مختلف روده بزرگ به‌دقت بررسی شوند.
 
بر اساس اطلاعیه‌ای که دفتر نخست‌وزیری اسرائیل آن را منتشر کرده، هم‌زمان با این فرایند، اختیارات نخست‌وزیر به صورت موقت به «یاریو لوین» وزیر دادگستری این رژیم واگذار شده است. این تصمیم پس از رای‌گیری تلفنی میان وزرای کابینه اتخاذ شد و از ساعت شش صبح امروز به وقت محلی اجرایی شده است.
 
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در سال‌های اخیر چندین بار به دلایل پزشکی مختلف در بیمارستان بستری شده است.
 
او در سال 2020 نیز یک بار تحت معاینه کولونوسکوپی قرار گرفته بود. در این معاینه که تحت بیهوشی انجام شد، دو پولیپ از بدن نتانیاهو برداشته شد و وظایف نخست‌وزیری موقتا به «بنی گانتس» نخست‌وزیر چرخشی وقت منتقل گردید.
 
 دسامبر 2023، دومین مرحله جدی مراقبت پزشکی برای نتانیاهو بود و او تحت جراحی پروستات قرار گرفت. اگرچه پزشکان اعلام کردند نمونه برداشته‌شده خوش‌خیم بوده، اما عوارض پس از عمل از جمله بروز عفونت در دستگاه ادراری، او را تا مدتی درگیر کرد و روند درمانی همچنان ادامه دارد.
 
نخست‌وزیر اسرائیل در مارس 2024 نیز برای درمان فتق تحت جراحی قرار گرفته بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر